Vader van de bruid schud handen met de bruidegom op de huwelijksreceptie.

Bruidsmode trends

We kijken alvast vooruit naar de trends die gespot zijn qua bruidsmode. En we kunnen wel zeggen: het wordt een goed bruidsmode jaar!

Sommige mensen denken dat bruidsmode niet zo modisch is. Nou, die hebben het mis!

Elk jaar weten de ontwerpers van vooraanstaande bruidsmodehuizen zichzelf weer te overtreffen. Het wordt een vernieuwend en verrassend bruidsmode seizoen!

Collecties

Natuurlijk, bruidsjaponnen hebben vaak overeenkomsten. Namelijk dat ze mooi,  romantisch en/of sexy moeten zijn en dat het overgrote deel is uitgevoerd in de kleur wit of ivoor. Bovendien horen ze gemaakt te zijn van hoogwaardige materialen, want ook aan het draagcomfort worden hoge eisen gesteld.

En -last but not least- ze horen verkocht te worden door specialisten. Want bijna geen enkele bruidsjapon valt in één keer helemaal goed. Vaak moeten er subtiele veranderingen aangebracht worden om de japon helemaal perfect op het lichaam van de bruid aan te laten sluiten. Mede daarom is de keuze van een goede bruidsmodezaak bijna net zo belangrijk als de keuze van de voor jou juiste japon. Het één kan eigenlijk niet zonder het ander!

De trends:
  • Japonnen met een cape of hesje in plaats van een sleep of sluier. Heeft als bijkomend voordeel dat je jurk er overdag met heel anders uitziet dan ’s avonds zonder.
  • Off-shoulder japonnen.
  • Crop tops! We zagen ze al in de ‘gewone’ mode en nu ook in de bruidsmode. Heerlijk als je op een zomerse locatie trouwt!
  • Diepe décolletés, vooral in diepe V-vorm. Ook diepe rug decolletés werden op de catwalks opvallend vaak gesignaleerd
  • Doorzichtige stoffen met patronen er in, zoals trendy ruitjes, grappige bolletjes en subtiele lijnen.
  • Bohemian Chic japonnen: eenvoudig maar wel met grote strik of opvallende bloemen(patronen).
  • Mix en match, oftewel: stel je eigen bruidsoutfit samen. Een top van het ene merk, een rok van het andere en een jasje van weer een derde bruidsontwerper. Zo weet je zeker dat je een unieke bruidslook hebt!
  • Japonnen die aan de voorkant tot op de knie vallen en aan de achtergrond tot de grond. Heeft als bijkomend voordeel dat je je zorgvuldig uitgezochte bruidsschoenen goed kunt zien en makkelijk kunt bewegen.
  • Tot slot: als je geen witte japon wil, dan ben je helemaal goed bezig als je kiest voor Rose Quartz of Serenity Blue. Ook zwart en goud blijven populair.
Wedding Planet

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Dit is geen spam! *