Zorg dat je geen inktvlekken krijgt wanneer je je huwelijk handtekening zet!

Bruidspennen: zo zorg dat je geen (inkt)vlek hoeft weg te werken!

Het is niet het eerste waar je aan denkt, maar je hebt er toch één of meerdere nodig tijdens de huwelijksdag: pennen.

Op het stadhuis zal je er wel één krijgen om de huwelijksakte te tekenen; bruidspennen. Maar voor het exemplaar naast het gastenboek en eventueel op de cadeautafel (om op te schrijven wat je van wie hebt gehad) zal je zelf moeten zorgen.

Er zijn echter ook bruidsparen die niet het risico willen lopen dat ze met een ‘gewone’ pen zo’n belangrijke handtekening moeten zetten en die liever zelf een exemplaar uitkiezen. Dat kan natuurlijk, al moet je dat van te voren wel even overleggen. En zeg nou zelf: zo gek is dat ook niet. Het moment dat jullie de huwelijksakte tekenen is tenslotte wel een moment dat voor altijd vastgelegd wordt door de bruidsfotograaf! En daarmee gaat de betreffende pen natuurlijk ook jullie geschiedenis (lees: foto-)boek in.

Wat tips over pennen voor de huwelijksdag:
  • Leg liever geen vulpen naast het receptieboek. Een vulpen geeft veel eerder vlekken, zowel in het boek als op handen en kleding van de gasten.
  • Leg meerdere bruidspennen neer. Zodra er even geen pen ligt, loop je het risico dat mensen zonder te tekenen naar binnen gaan. En het is juist zo leuk om na afloop van de huwelijksdag nog eens op je gemak na te kijken wie er allemaal geweest zijn.
  • Kies een pen in de stijl en kleur van de huwelijksdag. Dat staat mooier. Je hebt bruidsaccessoire sets waar ook een pen bij zit. Kies je hiervoor dan weet je zeker dat alles een mooi geheel vormt.
  • Zorg dat er altijd iemand in je omgeving een pen bij zich heeft. Je weet nooit wat je onverwacht op wil schrijven en lang niet elke bruid heeft een tasje bij zich om een pen in te bewaren.
Op zoek naar bruidspennen? Zie:

www.trouwen-online-shop.nl

 

Wedding Planet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Dit is geen spam! *