Zorg ervoor dat de gasten zich fijn en comfortabel voelen tijdens jullie bruiloft door attent te zijn en leuke extra's te bedenken.

Tips waar jullie gasten gelukkig van worden

Natuurlijk draait in eerste instantie alles om het bruidspaar tijdens de huwelijksdag.

Maar om het echt leuk te hebben, is het ook voor het bruidspaar heel belangrijk dat hun gasten het naar hun zin hebben, met een goed gevoel weggaan en nog heel lang met heel veel plezier aan jullie trouwdag terug denken.

Het is mede daarom belangrijk om een sfeer en omgeving te creëren, waarin mensen zich gelukkig en op hun gemak voelen.  Dat kan d.m.v. styling en decoratie (denk bijvoorbeeld aan sfeerverlichting), maar ook door dingen waar je normaal misschien niet zo snel aan zou denken.

Tips:
  • Zet een mand met slippers klaar. Krijgen jullie gasten pijnlijke voeten van het dansen, dan kunnen ze hun eigen schoenen uitdoen en lekker verder feesten zonder zere voeten!
    Zie ook: https://nl.pinterest.com/weddingplanetnl/vintage/
  • Geef je een garden of beach wedding of trouw je in een seizoen waarin het onverwacht af kan koelen? Zet dan een mand met dekens klaar voor jullie gasten.
  • Moeten er een aantal gasten nog best ver reizen na afloop van het feest? Serveer dan nog even een ‘verrassings versnapering’
    Zeker als jullie feest tot laat in de avond of misschien zelfs tot in de kleine uurtjes duurt, kan je overwegen om aan het eind van de avond koffie met belegde broodjes te laten serveren. Deze geste zal zeker gewaardeerd worden. Maar ook in andere gevallen is het een leuke gezamenlijke afsluiting van de avond en meestal vinden koffie en broodjes na een lange avond gretig aftrek. Overigens verminderen ze niet –wat vooral van koffie nogal eens gedacht wordt- het alcoholpercentage in het bloed.
  • Wat ook leuk is, is om een mand appels bij de uitgang neer te zetten. Vooral als deze appels zijn voorzien zijn van een huwelijksdag sticker, bijvoorbeeld met de tekst ‘Een appeltje voor de dorst’ en de namen en/of trouwdatum van het bruidspaar er op.
  • Ben je bang dat er gasten zijn die met een slok op achter het stuur kruipen? Regel dan een bus, die de mensen thuis kan brengen. Geef van te voren aan dat deze mogelijkheid er is en vraag wie er gebruik van wil maken. Dan kun je een beetje inschatten hoe groot het vervoer moet zijn en of het haalbaar is.
  • Sluit de huwelijksdag af met het oplaten van wensballonnen. Geef al je gasten een wensballon en laat ze er hun wens opschrijven. Wie weet is jullie huwelijksdag dan wel het begin van heel veel goede dingen voor jullie bruidsgezelschap!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Dit is geen spam! *