Bruidsmake-up is enorm belangrijk voor de bruid tijdens de trouwdag. Lees hier alle tips en trends.

Trends in bruidsmake-up; opvallende ontwikkelingen

De meest opvallende trend qua bruidsmake-up is dat er eigenlijk geen duidelijke trend is.

Dat wil zeggen: de meeste bruiden weten heel goed wat ze willen en maken liever een persoonlijk statement, dan dat ze zich laten leiden door wat wel en niet zou moeten en mogen. Met andere woorden: er is dus geen échte trend.

Het niet opvolgen van trends

Dus zowel etiquette regels (bruidsmake-up moest vroeger vooral zacht en lieflijk zijn) als heersende modetrends (veelvuldig gebruik van kunstwimpers) worden weliswaar als inspiratiebron gebruikt, maar niet persé opgevolgd.

En dat maakt het bekijken van de diverse mogelijkheden op het gebied van bruidsmake-up steeds interessanter. Je ziet namelijk steeds meer variaties. Dat leidt dan ook weer tot steeds meer bijzonder opgemaakte bruiden.

Er zijn echter dingen waar bruiden altijd rekening mee moeten houden met de bruidsmake-up. Dit is de stijl en kleur(en) van de bruidsjapon en de kleding van de bruidegom. Ook voor het bruidsboeket, de haar accessoires, (hand)schoenen en sieraden geldt dat het het mooiste is om ze qua kleur en stijl te laten matchen met de bruidsmake-up.

En –last but not least- het kapsel moet een mooie eenheid vormen met de gewenste bruidsmake-up!

Voor foto voorbeelden, kijk ook eens hier: http://bit.ly/2dOr54j

Make-up voor de bruidegom?

Steeds vaker laat de moderne bruidegom zich voorzien van  mannenmake-up. Maar wat doen ze dan zoal?
Meestal gaat het om het wegwerken van oneffenheden, scheerongelukjes en wallen. Ook het mooi maken van de huid door het aanbrengen van een flinterdun laagje foundation, een poedertje tegen het glimmen, een lichte blush en het borstelen van de wenkbrauwen, gebeurt steeds vaker.

Absolute voorwaarde voor de meeste mannen is echter nog steeds dat je geen make-up mag zien zitten. En dat is uiteraard geen probleem! Een goede schoonheidsspecialiste is uitstekend in staat om zwakke plekken camoufleren, zonder dat het opvalt dat er iets is gedaan.

Dus heren: doe alleen waar je je  prettig bij voelt, maar probeer er wel zo goed mogelijk uit te zien !

 

De bruidegom

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Dit is geen spam! *